изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:37 EEST
ВАНДАЛИ ТРОШАТ РЕМОНТИРАНИЯ ЦЕНТЪР    
НовиниОбщината ще предлага на търговците да организират жива денонощна охрана
Продължава безразборното трошене на осветителни тела в центъра на Добрич, който през миналата година бе ремонтиран, алармира вчера зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. 


Той посочи, че през миналата седмица за трети път рез последните месеци са били строшени две от осветителните тела, монтирани в участъка между хотел "Добруджа" и площад "Строител". Само от монтирането им миналата есен до момента се е наложила подмяната на седем осветителни тела. При проверка по сигнал на ремонтирания неотдавна подлез по бул. "3 март" е установено, че новият таван е надупчен тенденциозно. Потрошени от вандали са и детски площадки в централната част на града, както и в комплекс "Модерна махала".
Намерението на кмета Детелина Николова е да предложи на търговците - собственици на обекти в ремонтираната част на центъра да се организират и съвместно с общината да осигурят средства за денонощна жива охрана на района. В момента само собственикът на кафе-аперитив "Добруджа" и съсобственик на "Нова добруджанска трибуна" Кирил Стоянов правел това.
 


Сходни връзки

ВАНДАЛИ ТРОШАТ РЕМОНТИРАНИЯ ЦЕНТЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди