изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:05 EEST
Кърваво начало на седмицата    
Ред и сигурност
С обагрена в кръв черна хроника започна последната февруарска седмица.


22-годишна млада майка бе наръгана няколко пъти с нож в дома й в столичния квартал "Овча купел". Трупът на Диляна Георгиева бе открит в понеделник от бащата на мъжа, с когото живеела. Жената има малък син. Полицията издирва бивш затворник във връзка с убийството. Костадин Илиев е бивш приятел на Диляна.
Рано във вторник 29-годишен плевенчанин наръга след скандал двама софиянци на ул. „Христо Белчев” в столицата. Единият от мъжете почина в "Пирогов".
22-годишен младеж бе убит и изгорен в Ботевград. Тялото му бе открито около 6 часа сутринта в Мемориалния парк в града. Момчето е ударено с твърд предмет по главата, лицето му буквално е размазано. След това младежът е запален.
55-годишeн училищен охранител е бил прострелян около 6.15 ч. същия ден в центъра на Пазарджик. Атанас Златев е работел в основно училище "Иван Батаклиев". Охранителят е успял сам да се обади в полицията и "Спешна помощ". Преди да загуби съзнание, той е казал, че е прострелян от трима мъже с качулки. Като най-открояваща се версия е отмъщение на роднини заради спор за имот.   dir.bg
 


Сходни връзки

Кърваво начало на седмицата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди