изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:18 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 ФЕВРУАРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 28 ФЕВРУАРИ



ОВЕН - Вдъхновени от любовта на човека, когото обичате, ще работите и ще надхвърлите собствените си очаквания. Събитията ще се случват, за да ви обогатят с впечатления, да ви направят можещи.

ТЕЛЕЦ - Запазете доброто си отношение към света и ще получите в замяна ускорено придвижване към целта си. Старанието ви да улесните живота на близък човек ще ви направи лоша услуга.

БЛИЗНАЦИ - Не пренебрегвайте вътрешните си потребности, за да живеете пълноценно. Работата ще ви привлича с възможността да повишите благосъстоянието си и не преследвате други цели.

РАК - Отношенията ви с партньора не ви създават главоболия, въпреки, че понякога се чувствате отегчени. Постигнатото до тук не е основание да се държите надменно с неравностойните на вас.

ЛЪВ - Доброто ви настроение ще ви помогне без затруднения да решите елегантно притесняващ ви проблем. Приятелите ви също ще се включат в мероприятията, които предвиждате за днес.

ДЕВА - Отнесете се с доверие към човека до себе си, заедно обмисляйте и планирайте бъдещите си ходове. Сред възможностите изберете най-перспективната и  работете по нея.

ВЕЗНИ - Ден по-скоро за практични занимания, макар че ще ви се иска да се позабавлявате. Дори да успеете да съберете компания, повечето хора ще се оплакват и ще ви развалят настроението.

ВОДОЛЕЙ - Споделете деня си с обичаните от вас същества, това ще помогне на всички ви. Ще получите импулс за нови дръзновения, измежду които ще се засили и сексуалната ви потребност.

СКОРПИОН - Дори и да нямате огромно желание, все ще има за какво да се захванете в къщи. Най-добре ще постъпите, ако отрано планирате една семейна екскурзия или друго забавление.

СТРЕЛЕЦ - Днес ще се чувствате освежени и пълни с енергия. Главната ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения.

КОЗИРОГ - Днес търпението ви ще е подложено на изпитание и причината за страданията ви може да се окажат познати и близки. Най-доброто, което може да направите е да приемете ситуацията.

РИБИ - Ще наваксате с изостаналите си задачи и ще ви остане време за лични занимания. Някои ще предпочетат да се срещнат с интересуващи ги хора, измежду които и някой любим човек.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди