изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 ФЕВРУАРИ /видео/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 ФЕВРУАРИ /видео/


ОВЕН - С проявеното от вас разбиране и старание да сте полезни на околните ще се справите по-бързо с деликатен проблем. Приятна изненада от скъп на сърцето ви човек ще направи деня ви особено вълнуващ.

ТЕЛЕЦ - Решени сте да промените живота си и като начало ще изхвърлите тревожните си мисли. Предпочитаната от вас работата няма да смути спокойствието ви и ще положите усилия.

БЛИЗНАЦИ - Вникнете във вътрешните си потребности и направете нещо за себе си. Не се плашете, ако това изисква да промените стереотипа си на живот. Всяко усилие в тази посока ще ви се отрази положително.

РАК - Последователни сте в работата и в мисленето си, за това и ви се отдава бързо да постигате намеренията си. В семейството проблемите намират решение и това се отразява добре на всички ви.

ЛЪВ - Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си.

ВЕЗНИ - Днес си отделете достатъчно време да се видите с приятели и да обсъдите някои новини. Сигурно ще ви дадат някои ценни съвети. А вечерта може да ви посетят ненадейно някои близки роднини.

ДЕВА - Нещо ще се случи и то ще провокира пъргавата ви мисъл и реакции. Не правете нищо, което може да ви компрометира, запазете името си чисто и занапред да сте доволни от свършеното днес.

СКОРПИОН - Вероятно ще ви се отворят доста разходи по пазаруване. Не се дразнете от цените на стоките, ако можете. Не изключвайте телефона в къщи, може би ще ви се обадят с интересно бизнес предложение.

СТРЕЛЕЦ - Днес имате шанс да получите призвание, разбира се затова ще ви се наложи да направите някои неща. Каквото точно не е особено важно, по-важното е да се забелязва с невъоръжено око.

КОЗИРОГ - Днес няма да можете напълно да контролирате ситуацията, макар че отстрани ще изглежда точно така. Може би ще ви се наложи да потърсите странична помощ от най-близките си.

ВОДОЛЕЙ - Повече от другите знаете да цените всяка оказана ви подкрепа. Това ви дава сили да отвърнете и вие, помагайки според възможностите си. Обърнете внимание на вътрешните си потребности.

РИБИ - Оценете възможностите и проявете повече активност. Освободете се от притесненията си, очакват ви приятни емоции, ако приемете да сте заедно с човека, който ви вълнува романтично.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 ФЕВРУАРИ /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди