изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:07 EET
6 граждани на Добрич се издирват след пожара във влака София-Кардам    
Новини

6 граждани на Добрич, пътували в опожарения вагон на влака София-Кардам, се издирват, съобщи на пресконференция в Добрич кметът на града Детелина Николова. В пресконференцията са участвали двама от пътниците в кушет-вагона - Здравко Радославов и Станимир Ангелов. И двамата са студенти в София и в трагичната нощ са били в кушета.



Те потвърдиха, че огънят е започнал от купе номер 6. Двамата са помогнали на жена да скочи през прозореца, въпреки че тя е отказвала. След като скочили от влака, с камъни започнали да чупят стъклата на кушет вагона, за да могат и други пътници да се измъкнат от там.

На пресконференцията е присъствал и бащата на 25-годишен младеж от Добрич, който е в неизвестност и който утре трябва да сключи брак в Добрич. По-рано днес съдебният лекар д-р Йордан Деков заяви, че идентификацията на осемте трупа в патологията в Плевен е много трудна, а в същото време никой не може да бъде категоричен, дали има още загинали хора.

Очаква се на отговор на този въпрос да даде извършеният днес нов оглед на двата изгорели вагона. На телефона на съдебния лекар близки са потърсили днес над 15 човека.

actualno.com

 


Сходни връзки

6 граждани на Добрич се издирват след пожара във влака София-Кардам | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди