изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:14 EEST
Очевидец: В изгорелия влак имаше само един пожарогасител    
Новини

В железопътния транспорт съществува добра система за контрол и въпреки всичко нещо се случва – така машинистът Пламен Георгиев коментира тежкия инцидент с влака София – Кардам край Червен бряг, при който загинаха осем души.



В ефира на Дарик Георгиев, който е и заместник-председател на Синдиката на локомотивния персонал в България, отхвърли версията, че причина за пожара в нощта срещу 29 февруари е счупена луминисцентна лампа. Според Пламен Георгиев „Няма логика за толкова силен и бърз пожар”.

 

Марина Новачева, очевидец на пожара, заяви в „Пропаганда” по Дарик, че е видяла само един пожарогасител, с който е гасил кондукторът. Ето какво разказа тя пред Мартин Карбовски:


„Успях да видя как носеха един пожарогасител, с който г-н Петров пръскаше, беше много тънка струйка. По-късно разбрах, че са казали – търсехме пожарогасители, в целия влак намерихме само три, от които работеше само един. Аз лично в 31-ви вагон, преди да си легна, отидох до тоалетната и се загледах, че там, където трябва да има пожарогасител в коридора, нямаше. Даже си помислих: Боже Господи, дано да не стане нещо, няма пожарогасител”.


Марина Новачева каза още, че е обидена на шефа на БДЖ, защото в едно от изказванията си той твърди, че тя е лъжкиня и че си измисля за липсата на пожарогасители във влака.

 

 


Сходни връзки

Очевидец: В изгорелия влак имаше само един пожарогасител | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди