изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:50 EEST
Седем десни партии във Варна си направиха Консултативен съвет    
ПолитикаСпоразумение за създаване на Политически консултативен съвет към десните партии във Варна бе официално подписано днес. Подписи под документа положиха представители на СДС, ДСБ, ДП, “Новото време”, ВМРО, БЗНС и Земеделски народен съюз. Целта на новия политически орган ще бъде да координира действията на десните сили по важни и значими за града проблеми и да търси начините за разрешаването им.


Съветът ще заседава на всеки две седмици, но не по-малко от един път месечно. Председателят ще се сменя на три месеца на ротационен принцип. Всяка партия ще има трима представители в него и право на един глас. Ако реши да го напусне трябва да направи едноседмично предизвестие.

Обществените теми, които ще бъдат разглеждани на заседанията на съвета ще бъдат обявявани пред обществото, заяви председателят на СДС-Варна и общински съветник Цанко Цветанов, който най-вероятно ще бъде първият председател на съвета. Представителите на десните партии коментираха, че създаването на Политическия консултативен съвет е естествено продължение на започналото преди местните избори обединение на десните сили и стъпка напред в съвместната работа за предстоящите парламентарни избори. Целта ни е да направим една по-мащабна коалиция, която да представлява интересите на десния избирател, посочи лидерът на “Новото време” в морската столица Красен Кралев.
dnesplus.bg
 


Сходни връзки

Седем десни партии във Варна си направиха Консултативен съвет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди