изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:51 EET
Борисов: Кабинетът лицемерничи с траура    
Новини
Аз познавам закона. Ние сме забранили тържествата. Това е факт. Оттам нататък всичко тежи на тяхната съвест. Ако имаше Министерски съвет, аз съм сигурен, че той щеше да обяви траур още онзи ден.


Нямаше да чака да минат банкетите и днес да лицемерничат с траур. Какво е по-различното между вчера и днес? Това заяви кметът на София Бойко Борисов по повод заповедта му за отмяна на тържествата в София, която бе издадена на 3 март сутринта, съобщи Фокус.
По думите на кмета заповедта му не е имала за цел да уязви по какъвто и да е начин президента Георги Първанов. Борисов посочи, че в столицата действително са отменени някои тържества, като кросове и концерти. По повод зарята кметът коментира: “За пръв път виждам заря и панихида заедно”.
"В много градове вчера отмениха празненствата по случай Националния празник. За тях не се говори нищо. Добрич, Шумен, те заиграват ли се със страховете на хората?”, посочи Бойко Борисов. Той заяви, че “Атака” не са нарушили заповедта му, защото не са правили тържество, а митинг.
“Техният митинг бе насочен изцяло срещу тези, които са създали проблеми. Не намирам нито една дума от този митинг, за която да ги санкционирам”, посочи Борисов. dir.bg
 


Сходни връзки

Борисов: Кабинетът лицемерничи с траура | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди