изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:32 EET
ОВЧАР ОТКРИ РАЗЛОЖЕН ТРУП КРАЙ СМЕТИЩЕТО    
Ред и сигурностТруп в напреднал стадий на разлагане е открит на 1 март край сметището на Добрич край с. Богдан, съобщиха от областна дирекция "Полиция". Разследващи случая са категорични, че става дума за убийство.

Труп в напреднал стадий на разлагане е открит на 1 март край сметището на Добрич край с. Богдан, съобщиха от областна дирекция "Полиция". На тялото случайно се натъкнал овчар, който пасял стадото си. При последвалите оперативно-издирвателни мероприятия, организирани от служители на Второ РПУ, е установена самоличността на починалия. Това е 38-годишният Иван Желязков Иванов. По данни на полицията той нямал постоянно местожителство. Запознати разказаха, че мъжът е починал преди 15-20 дни. На главата си имал травма и вероятно това е довело до смъртта му. Разследващи случая са категорични, че става дума за убийство. По данни на Съдебна медицина, Иван Иванов е ударен по главата с твърд предмет, но още не е известно точно какъв. Прокуратурата работи по случая, задържани все още няма, съобщиха оттам.

Иван бил клошар, казаха запознати за "Позвънете Новини". Понякога се хващал по строителни обекти, но нямал постоянна работа. Мъжът обичал да си попийва и вероятно това е в основата на смъртта му.

Работата по изясняването на случая продължава, образувано е досъдебно производство, казаха още от ОД "Полиция". НДТ

 


Сходни връзки

ОВЧАР ОТКРИ РАЗЛОЖЕН ТРУП КРАЙ СМЕТИЩЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди