изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:56 EET
"ЕВРОПАРТ" ОТВОРИ ВРАТИ В ДОБРИЧ    
НовиниВ петък в Добрич официално отвори врати магазин на голямата немска фирма "Европарт", която е собственост на "Европарт" холдинг.

Пред НДТ управителят на "Европарт" в България Венцислав Стефанов заяви, че фирмата има 60-годишна история и 125 клона в 26 страни в Европа, Азия и Африка. "Годишният оборот на холдинга възлиза на 500 млн. евро. Само тук в Добрич инвестицията за откриването на търговския обект е в размер на над 200 хил. лв." - добави още Стефанов. В търговския обект, който се намира в близост до бившия обувен завод се търгуват оригинални и алтернативни части за земеделски машини, крепежни елементи, както и редица други полезни за строителството неща. Основно обаче в каталога на фирмата са частите и елементите за товарни машини. В централния склад се поддържа огромен асортимент от 700 000 артикула, които са с гарантирано качество. "Основен партньор на "Европарт" е немската фирма "Менке" - допълни Стефанов. Четири са разкритите работни места в магазина в Добрич.
 


Сходни връзки

"ЕВРОПАРТ" ОТВОРИ ВРАТИ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди