изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:42 EET
ОГНЕНИЯТ АД ПОГЪЛНА И 22-ГОДИШНАТА АНТОАНЕТА    
ОбществоВчерашният ден уби всички надежди на близките на 22-годишната студентка по приложна математика Антоанета Тодорова.

Управителят на общинската фирма "Обреден дом" Светлин Георгиев заяви за НДТ, че плевенска фирма ще докара  тленните останки на момичето и допълни, че както са пожелали близките Антоанета ще бъде погребана до Валерия.
Тони, както я наричат близките й и приятели, е била възпитаничка на природо-математическата гимназия "Иван Вазов". За нея спомените са само добри. "Антоанета бе изключителна ученичка" - това заяви директорът на гимназията Галин Канев. Момичето е завършило преди две години с пълно отличие. Близките на двете момичета са категорични: "Нищо не искаме, само да са два съседни парцела на гробищата, защото животът ни ще минава вече там. Тази държава не е държава. Част от умните си деца изгони, а останалите гледа да ги убие" - казва през сълзи лелята на Тони - Светла.
 


Сходни връзки

ОГНЕНИЯТ АД ПОГЪЛНА И 22-ГОДИШНАТА АНТОАНЕТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди