изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:30 EEST
В ДОБРИЧ И СОФИЯ ГЕРБ ИМА НАЙ-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ    
НовиниКатегорично ще искаме оставката на транспортния министър Петър Мутафчиев, ако се потвърдят твърденията на очевидците за причинните за пожара във влака София-Кардам каза на пресконференция в Добрич в петък председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. В държавата приподобни инциденти трябва да има виновни и наказани. "За мен, трябва да има отговорни, но да са на високите етажи на държавната власт", каза Ц. Цветанов.

Той поднесе съболезнования на близките на всички загинали и изрази надежда, че държавните институции ще свършат необходимото, за да излезе наяве истината. Призова да не се прави политика от трагедията, а да се направи така, че да не се случва занапред нещо подобно.
ПП ГЕРБ организира семинари във връзка с усвояването на средствата от структурните фондове и Кохезионния фонд на Европейския съюз. Те ще бъдат проведени по икономически зони. Форумът за Североизточна България ще се проведе в Добрич в периода 17-25 март.
"Добрич и София са градовете, в които ГЕРБ се представи най-добре на местните избори. Влизайки в местната власт, консумираме и негативи. Затова трябва да работим по-усърдно, за да са те по-малко", каза още Ц. Цветанов на пресконференцията в Добрич. В нея участваха председателят на Общинския съвет Румен Иванов, областен лидер на ГЕРБ и член на ИК на партията, кметът Детелина Николова и Димитър Дуков - член на Областното ръководство на ПП ГЕРБ.
 


Сходни връзки

В ДОБРИЧ И СОФИЯ ГЕРБ ИМА НАЙ-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.36 секунди