изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 16:36 EEST
ПАК ПАНИКА И УЖАС СРЕД ПЪТНИЦИТЕ ВЪВ ВЛАКА СОФИЯ-КАРДАМ    
ОбществоВ ранните часове на вчерашния ден пътниците във влака София-Кардам отново изпаднаха в ужас и паника.

Читатели на вестника ни потърсиха за информация, тъй като техни близки, пътуващи от София във влака им позвънили, че влакът ще бъде отклонен от нормалния си маршрут, никой нищо не казвал какво е станало. Говорело се, че ще ги качват на автобуси.
За НДТ началникът на ЖП-район Добрич инж. Димитър Василев съобщи, че в ранните часове на деня товарен вагон заедно с локомотива на Частна българска железница е дерайлирал в района на гара Синдел. Това затруднява естествено движението на влаковете, поради което се налагало те да бъдат отклонени. "Там, където няма други възможности за придвижване на пътниците е създадена организация, всички пътници на влака София-Кардам са качени в автобуси и ще бъдат транспортирани. Аз стоя на гарата и ги чакам" - допълни още инж. Василев. Малко преди 9 часа вчера сутринта благополучно пристигнаха с автобуси, всички, които са пътували във влака. Инж. Василев допълни, че самата композиция ще пристигне на гарата едва, когато бъде освободен релсовият път от дерайлиралите машини.
 


Сходни връзки

ПАК ПАНИКА И УЖАС СРЕД ПЪТНИЦИТЕ ВЪВ ВЛАКА СОФИЯ-КАРДАМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди