изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:56 EEST
ТЕЛЕКОМЪТ УДЪЛЖАВА БЕЗПЛАТНИТЕ РАЗГОВОРИ С ДВА ЧАСА    
ИкономикаОт средата на март телекомът вече ще предлага на клиентите си през половината от денонощието и всички почивни дни безплатни разговори за 0 стотинки на минута, като това ще важи не само за градската, а и за междуградската телефония. Това съобщиха от пресцентъра на БТК.

С одобрение на Комисията за регулиране на съобщенията телекомът разширява зоната на слаб трафик от 10 на 12 часа. Така абонатите ще могат да говорят за 0 ст. на минута до всяка точка в страна в работните дни от 20 до 8 часа и денонощно през почивните дни и официалните празници. Клиентът заплаща единствено първоначалната такса от 13 ст. Тази тарифа вече обхваща всички разговори на територията на България, а не само тези в рамките на едно населено място.
С промените в тарифата на телекома се запазва броят на включените минути в пакетите на абонатите. Като социално отговорна компания, БТК напълно запазва и преференциите в ценовите планове за инвалидите и социалните и здравните заведения. Телекомът предоставя на хората с над 90 % инвалидност право да ползват 160 безплатни минути (или 80 импулса) за селищни разговори срещу 1.80 лв. на месец. Социалните домове получават 1000 безплатни минути за селищни разговори (или 500 импулса) срещу 4.20 лв.
 


Сходни връзки

ТЕЛЕКОМЪТ УДЪЛЖАВА БЕЗПЛАТНИТЕ РАЗГОВОРИ С ДВА ЧАСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди