изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:22 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 7 МАРТ


ОВЕН - Започнете деня с една гореща вана и ще се чувствате свежи през целия ден и трудно някой ще успее да ви ядоса. Мнозина са настроени за почивка и приятни емоции, които ще изживеят.

ТЕЛЕЦ - Днес ще ви се иска да прекарате деня извън душната атмосфера на четирите стени. Добре сте го измислили, само си вземете припаси, че на Баба Марта не може да се разчита много-много.

БЛИЗНАЦИ - С проявеното от вас разбиране и старание да сте полезни на околните ще се справите по-бързо с деликатен проблем. Приятна изненада от скъп на сърцето ви човек ще направи деня ви особено вълнуващ.

РАК - Решени сте да промените живота си и като начало ще изхвърлите тревожните си мисли. Предпочитаната от вас работата няма да смути спокойствието ви и ще положите усилия.

ЛЪВ - Вникнете във вътрешните си потребности и направете нещо за себе си. Не се плашете, ако това изисква да промените стереотипа си на живот. Всяко усилие в тази посока ще ви се отрази положително.

ДЕВА - Последователни сте в работата и в мисленето си, за това и ви се отдава бързо да постигате намеренията си. В семейството проблемите намират решение и това се отразява добре на всички ви.

ВЕЗНИ - Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си.

ВОДОЛЕЙ - Днес имате шанс да получите призвание, разбира се затова ще ви се наложи да направите някои неща. Каквото точно не е особено важно, по-важното е да се забелязва с невъоръжено око.

СКОРПИОН - Нещо ще се случи и то ще провокира пъргавата ви мисъл и реакции. Не правете нищо, което може да ви компрометира, запазете името си чисто и занапред да сте доволни от свършеното днес.

СТРЕЛЕЦ - Днес си отделете достатъчно време да се видите с приятели и да обсъдите някои новини. Сигурно ще ви дадат някои ценни съвети. А вечерта може да ви посетят ненадейно някои близки роднини.

КОЗИРОГ - Вероятно ще ви се отворят доста разходи по пазаруване. Не се дразнете от цените на стоките, ако можете. Не изключвайте телефона в къщи, може би ще ви се обадят с интересно бизнес предложение.

РИБИ - Днес няма да можете напълно да контролирате ситуацията, макар че отстрани ще изглежда точно така. Може би ще ви се наложи да потърсите странична помощ от най-близките си.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди