изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:00 EEST
Интерфакс: В Москва е загинал български дипломат    
Новини

Москва. В Москва днес сутринта е загинал първият секретар на посолството на България в Русия, съобщи за агенция Интерфакс източник от органите на реда в руската столица.



“Около 10:50 часа (9:50 българско време) дипломатът е паднал от осмия етаж на посолството. В резултат на падането е загинал на място. Причината за падането в момента не е известна”, заяви източникът.
В посолството са пристигнали представители на органите на реда, но не са допуснати в сградата. Повече подробности не се съобщават.

Агенция "Фокус"

НДТ: Първият секретар на посолството на България в Русия Леонид Шопов е загинал на място, след като около 10.50 ч. московско време дне е паднал през прозореца на осмия етаж от посолството. Руски информационни агенции казват, че причината към момента за инцидента е неизвестна. посолството е било посетено от представители на руските правоохранителни органи, но те не са били допуснати вътре. Затова и не може да се каже дали става въпрос за самоубийство, или за убийство.

Стоил Стоилов е загиналият тази сутрин български дипломат
07 март 2008 | 11:27 | Агенция "Фокус"
Москва. Стоил Стоилов, трети секретар по въпросите на науката и образованието в българското посолство в Москва, е загиналият тази сутрин български дипломат, съобщи за Агенция “Фокус” Йордан Кожухаров, пълномощен министър с ранг на посланик. Инцидентът е станал в 10.40 часа московско време (9.40 ч. българско) тази сутрин.
Очаквайте подробности.

 


Сходни връзки

Интерфакс: В Москва е загинал български дипломат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди