изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:53 EEST
Пребиха футболен рефер (ОБЗОР)    
Ред и сигурностФутболният съдия Валери Петровски е бил пребит на столичната улица “Перник” и в момента е в шоковата зала на “Пирогов”. Петровски е бил намерен пребит от съпругата му в личния си автомобил, паркиран на улица “Перник”, където живее със семейството си.

Полицията е започнала процесуално-следствени действия по случая. Инцидентът с футболния рефер Валери Петровски е станал тази сутрин около 6,40 часа. Петровски е бил в личния си автомобил и е четял вестник. Той е изчаквал съпругата си, за да я закара на работа. В този момент двама души с бухалки и боксове са нападнали рефера. Съпругата му го е намерила в безпомощно състояние, като цялата кола е била в кръв. Реферът е с черепно-мозъчна травма и премазани колена. Повиканата линейка се е забавила с около 40 минути, след което го е откарала в „Пирогов”. Според лекарите това закъснение е можело да се окаже фатално за състоянието на рефера и семейството ще подаде жалба чрез адвокат срещу Бърза помощ.
Пребитият футболен рефер Валери Петровски не е получавал заплахи и се е готвел спокойно за началото на сезона в "Б" група, според негови близки. Той трябваше да ръководи утрешния мач от Западната "Б" група Монтана - Чавдар Бяла Слатина.
Вчера реферът е наблюдавал двубой между юношите на “Локомотив Сф” и ЦСКА на стадиона в квартал "Надежда". Съдийската комисия на БФС на няколко пъти обяви, че е доволна от представянето му през есента, когато свири няколко от важните мачове в "Б" група.
Според Мартина Петровска, дъщеря на пострадалия, инцидентът е свързан с дейността на баща й като футболен съдия. Личният автомобил на рефера е „Ситроен Ксантиа”. Счупени са двата странични прозореца от страната на шофьора и задното стъкло.
Мартина Петровска обясни, че баща й излиза всяка сутрин около 6,40 часа да разходи домашното куче, след което около 6,50 ч кара съпругата си до работа.
focus-news.ne
 


Сходни връзки

Пребиха футболен рефер (ОБЗОР) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди