изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:30 EEST
"ДОБРУДЖА" ИЗМЪКНА ПОБЕДАТА С ГОЛ В ДОБАВЕНОТО ВРЕМЕ    
СпортДвубоят между "Добруджа" и "Разград 2000" от първенството на Североизточната "В" футболна група започна с минута мълчание в памет на деветте жертви на пожара във влака София - Кардам на 28-ми февруари. "Добрич скърби" пък гласеше транспарантът, издигнат от жълто-зелената агитка, която по този начин почете загиналите при трагедията добруджанци.

 

През първата част и двата тима демонстрираха открит и атакуващ футбол, но въпреки множеството положения и пред двете врати голове не бяха отбелязани. През втората част обаче гостите отпаднаха физически и се прибраха в глуха защита. Тоталният натиск на "Добруджа" в крайна сметка даде резултат. Щастливият жокер отново се оказа сръбският голаджия Гавран Иван, който взриви смълчаните трибуни на стадион "Дружба" с попадение в 93 минута. След мача нападателят обаче дипломатично заяви, че героят не е той, а целият отбор и посвети скъпоценното си попадение на агитката, своите съотборници и треньори. Ветеранът Диян Ангелов пък доказа футболната максима, че в този спорт няма млади и стари, а можещи и неможещи. Разградският Малдини бе с основен принос за силната игра на гостите. Легендата на "Лудогорец", "Славия" и испанския "Осасуна" изигра втория си мач за "Разград 2000" след завръщането си на терена на 43 годишна възраст.

Съставът на "Добруджа": Николай Радомиров, Николай Илиев, Венцислав Ганчев, Бойко Каменов (Синан Хаджиев), Явор Колев, Николай Иванов, Ивайло Георгиев (Гавран Иван), Нурген Али (Момчил Петров), Атанас Георгиев, Господин Господинов, Кирил Божанов.

 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖА" ИЗМЪКНА ПОБЕДАТА С ГОЛ В ДОБАВЕНОТО ВРЕМЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"ДОБРУДЖА" ИЗМЪКНА ПОБЕДАТА С ГОЛ В ДОБАВЕНОТО ВРЕМЕ
Автор: Anonymous да 2008-03-10 @ 12:57 EET
Крайно време е да се извадят парите. Романе, пусни малко фандък, че както е тръгнало -  не е на добре. Не знам на какво тайбо са ходели момчетата, приумица на оня мухльо треньора, но те нямат сили да ходят, а за бягане не ми се и мисли. Ако са били на лагер в Хана, сигурно са умрели от глад. Кво става -  не можем да бием селяните, които са на последните места, каде е хъса за връщане в "Б" група?  

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.95 секунди