изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:33 EET
Напусналите НДСВ правят и партия БНД    
Политика
Депутатите, напуснали парламентарната група на НДСВ и създали "Българска нова демокрация" в рамките на следващите три месеца ще учредят и партия.


Това бе обявено днес от депутатите от парламентарната група в новооткрития офис на “Българска нова демокрация” в Монтана, съобщи БГНЕС.
Депутатите подчертаха, че застават зад инициативата на съмишленици от всички региони на страната за учредяване на политическа партия, която да отстоява дясно-центристки ценности. Във връзка с това още другата седмица – на 18 март 2008 г., ще бъде подписана учредителната декларация на бъдещата партия.
“Водеща сила в работата ни ще бъде стремежът на всички българи към подобряване на условията на живот и развитие на страната ни като модерна европейска държава. За реализирането на този стремеж ние заставаме твърдо зад съвременните дясноцентристки принципи и тяхното прилагане в обществената, икономическата и политическата сфери”, заяви председателят на парламентарната група Борислав Ралчев.
Депутатите от Българска нова демокрация потвърдиха още веднъж, че ще работят за качествено здравеопазване и образование, които да достигнат до всеки български гражданин, независимо в кой регион на страната живее. Намерението за водене на политика „на светло” и работа за развитие на регионите бе заявено ще при сформирането на парламентарната група през декември 2007 г.
dir.bg
 


Сходни връзки

Напусналите НДСВ правят и партия БНД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди