изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:32 EEST
И БАЛЧИК ИСКА НАДПИС КАТО HOLLYWOOD    
НовиниБалчиклии поискаха на склона над един от кварталите на Белия град "Изгрев" да се извисява ефектен надпис "Балчик", също като надписа HOLLYWOOD.

Това съобщиха от общината в морския град, след като приключи анкетата на община Балчик по проекта "Гражданска инициатива 2008". В него гражданите сами предлагаха и гласуваха какъв общественозначим проект да се реализира в Белия град. Гласували са 2393 души. Най-много гласове е събрало предложението за направа на ефектен надпис "Балчик" на склона над кв. "Изток". За него са гласували 1206 души. На второ място от общо четирите обявени за гласуване идеи се подрежда изграждането на спортни площадки и игрища с 823 гласа, а на трето - възстановяването на детските площадки по алея "Ехо" с 328 гласували. Най-малка подкрепа в анкетата на общината е получило предложението за купуване на подвижна модулна сцена със съвременна апаратура. За нея са гласували само 36 души.
По проекта "Гражданска инициатива" са предвидени 150 000 лева, които ще бъде предложено да се ключат в капиталовата програма на общината.

 


Сходни връзки

И БАЛЧИК ИСКА НАДПИС КАТО HOLLYWOOD | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди