изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:21 EET
КМЕТСТВОТО ВНАСЯ ДВА ПРОЕКТА ЗА 11 МИЛИОНА ЛЕВА ПО ОПРР    
НовиниДо края на седмицата се очаква община Добрич да внесе два проекта по оперативна програма "Регионално развитие". Единият от тях е за развитие на образователната инфрактруктура.

Общата стойност на проекта е 6 милиона лева, с ДДС. В него се предвижда да бъдат включени 6 училища и Ученическо общежитие. След окончателните разчети ще стане ясно дали в проекта ще присъстват и двете детски градини, които бяха определени като резерва. По проекта се предвижда да се извършат цялостно саниране на сградите, рехабилитация на водопроводна и елсистеми, осигуряване на достъпна архитектурна среда и осигуряване на ново оборудване за учебните заведения. 
Другият проект е по схемата за ремонт на общински пътища. Той е на стойност 5 млн. лева, с ДДС. Включва пет общински пътя. Те са околовръстен път Добрич - с. Владимирово, път Добрич - ЖК "Запад", околовръстен път за Варна, пътят за лесопарк "Дъбовете" и за гробищния парк.
 


Сходни връзки

КМЕТСТВОТО ВНАСЯ ДВА ПРОЕКТА ЗА 11 МИЛИОНА ЛЕВА ПО ОПРР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди