изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:43 EET
КМЕТСТВОТО ОБЯВИ КОНКУРС ЗА ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВИ    
НовиниВчера кметството в Добрич обяви конкурса за представяне на проектни предложения от неправителствени организации на територията на общината по програма "Финансиране на граждански инициативи в полза на местната общност от бюджета на Община Добрич".

 За целта в бюджета на общината са заделени 40 000 лева. С решение на Общинския съвет тази година се увеличи размерът на максималното финансиране и то - вместо досегашните 2 500 лева, е 3000 лева. Конкурсът ще се проведе съгласно реда и условията за кандидатстване, приети от Общинския съвет. Финансират се проекти, насочени към решаване на конкретни социални проблеми, повишаване социалната ангажираност на младежите за разрешаване на специфичните им проблеми, преодоляване социалната изолация и реинтеграция на уязвими и маргинализирани групи, насърчаване на доброволческа дейност, междукултурно и междуетническо сътрудничество, утвърждаване на национални традиции и европейски практики, здравословен начин на живот, опазване на околната среда, икономическо развитие, гражданско образование. Финансирането се превежда на два транша - 70 % в началото и 30% след завършване на дейностите и представяне на отчет за цялостно изпълнение на проекта.
Крайният срок за подаване на документите е 15 април.
 


Сходни връзки

КМЕТСТВОТО ОБЯВИ КОНКУРС ЗА ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди