изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:27 EET
ПТИЦЕВЪДИ ОТ РЕГИОНА ЩЕ СЪЗДАВАТ БРАНШОВА СТРУКТУРА    
ЗемеделиеПтицевъди от Добричко ще се обединят в регионален съюз. Това е решено на провелата се в късния следобед в понеделник среща в областна администрация между стопани и представители на областната управа в Добрич, съобщиха от пресслужбата на администрацията.

В срещата участие са взели още Добри Драгнев - директор на ОД "Земеделие и гори", М. Георгиева - директор на Областна служба за съвети в земеделието, д-р Н. Николов - началник отдел "Здравеопазване" в РВМС. В рамките на разговорите са били обсъдени проблемите, с които птицевъдите се сблъскват по отношение на приетата Наредба №44/20.04.2006 г. за ветеринарно-медицинските изисквания към животновъдните обекти. Птицевъдите са апелирали отново за по-облекчен режим за регистрация. Според представителите на институциите тези проблеми - по отношение на спазване на изискванията на наредбата, е необходимо да бъдат поставени на национално ниво, за да има облекчен режим. Птицевъдите  приеха идеята, че е необходимо обединяване на усилията и поставяне на конкретни искания за субсидиране, което би могло да се осъществи чрез учредяване на Регионална организация на птицевъдите.
 


Сходни връзки

ПТИЦЕВЪДИ ОТ РЕГИОНА ЩЕ СЪЗДАВАТ БРАНШОВА СТРУКТУРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди