изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:08 EEST
ВЛАДИМИР КАЛЧЕВ - НОВИЯТ ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ    
НовиниСъс заповед на премиера Сергей Станишев от 11 март на овакантения от Никола Гочев пост зам.-областен управител в Добрич е назначен Владимир Калчев. Това съобщиха от пресслужбата на областната администрация.

Официално пред медиите новият заместник на губернатора ще бъде представен в понеделник. За НДТ Владимир Калчев сподели, че назначението му на този пост за него е голяма отговорност. "Сега ще подам молба да бъда освободен като общински съветник, като предполагам, че в Общинския съвет до провеждането на пленума на партията ни за избор на областно ръководство, нашата група съветници ще се представлява от следващия в листата - Диян Дяков" - каза още Вл. Калчев.
Това е поредната въртележка в червената квота. След като Евтим Костадинов оглави комисията по досиетата, на негово място в парламента влезе тогавашният зам.-областен управител Сияна Фудулова. Така нейният стол бе зает от Никола Гочев. По-късно и той влезе в парламента, след смъртта на депутата Ясен Пенчев. В последната година на мандата на сега управляващата коалиция отново овакантения пост в областна администрация се заема от Владимир Калчев. Неговото място пък в Общинския съвет ще заеме следващия в листата на БСП от последните местни избори - Райно Митев.
 


Сходни връзки

ВЛАДИМИР КАЛЧЕВ - НОВИЯТ ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ | 8 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ВЛАДИМИР КАЛЧЕВ - НОВИЯТ ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ
Автор: Anonymous да 2008-03-14 @ 09:31 EET
Мисля че Владимр Калчев е достоен за заместник кмет на Добрич  Важно е че сьщия  не е коромпиран и сьвестен            гражданин на нашия град  Сьщия е и с висше оразование докато има много с средно образование пожелавам му успех по тьнливия пьт Бьди достоен за този пост
ВЛАДИМИР КАЛЧЕВ - НОВИЯТ ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ
Автор: Anonymous да 2008-03-15 @ 18:38 EET

Наистина-той си заслужи мястото.Е до парламента не можа да стигне, ама и това е добре дошло.И е истина, че не е корумпиран, а още повече измамник. Много интересно се получава-по време на Голямата екскурзия той беше деен участник във възродителният процес в ролята си на районен инспектор.Сега обаче ще работи под вещото ръководство и в съдружие с ДПС. Ей на това му казвам аз принципен човек.Абе защо никой не вземе да изнесе за масова употреба житието на този човек-защо го уволниха от прокурорската длъжност в Генерал Тошево, колко жалби има в прокуратурата срешу него за присвоени пари, защо спря да практикува като частен адвокат и т.н. Блазе ни на добричлии........

ВЛАДИМИР КАЛЧЕВ - НОВИЯТ ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ
Автор: Anonymous да 2008-03-16 @ 07:01 EET
Да и аз мисля ,че на тоя човек ще му тежат на съвеста много човешки съдби!!!Да си спомни случая с убития син на застрахователя от ДЗИ-то!!Струва ми се,че БСП-то пак се издъни с кадрите си както направи с Мишо Стоев!!
ВЛАДИМИР КАЛЧЕВ - НОВИЯТ ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ
Автор: Anonymous да 2008-03-18 @ 12:58 EET

Старшина-Адвокат

Ясна е картинката-ченге и доносник.

ВЛАДИМИР КАЛЧЕВ - НОВИЯТ ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ
Автор: Anonymous да 2008-03-18 @ 13:01 EET
Абсолютни мръсници и безочливи хиени! Дано има Бог да ги награди заслужено за заслугите им
ВЛАДИМИР КАЛЧЕВ - НОВИЯТ ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ
Автор: Anonymous да 2008-03-18 @ 21:44 EET

kakvo tochno raboti zamestnik oblastnia ?

A oblastnia/

A ostanalite trima zamestnik oblastni?

 

ВЛАДИМИР КАЛЧЕВ - НОВИЯТ ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ
Автор: Anonymous да 2008-03-25 @ 20:51 EET
НЕЩАСТНИ ДОСЧЕТА ЯЗЪК ЗА ХОРАТА КОИТО ВСЕКИ ДЕН ТРЯБВА ДА ВИ ГЛЕДАТ И СЛУШАТ.ВСИЧКИ СА ТАКИВА НЕЩАСТНИЦИ-ФЕСОВЕ,ПЕТОЛЪЧКИ И ЦАРСКИ ЖАРТЕРИ.ДА ВИ СА ЧЕСТИТИ БЕЗСКРУПУЛНИ КОИТО ОЩЕ ДА ВИ ГАЗЯТ И ЛАПАТ НАРОДНИТЕ ПАРИ.
ВЛАДИМИР КАЛЧЕВ - НОВИЯТ ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ
Автор: Anonymous да 2008-03-25 @ 22:21 EET
Областната управа е куха, излишна, бюрократична, структура?!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди