изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:46 EEST
Откраднали камери пред дома на Румен Петков    
НовиниОткраднати са камери пред дома на вътрешния министър Румен Петков, съобщиха от Националната служба за охрана (НСО).

Инцидент има, разследваме случая, каза началникът на НСО Димитър Димитров. Петков живее в кв. "Стрелбище" в София.
Случаят е сериозен, но срещу кого е насочен и от кого е извършен мога да коментирам по-късно, когато приключи проверката за установяване на обстоятелствата и фактите, каза още началникът на НСО. Той потвърди, че инцидентът от нощта срещу 8 март е създал напрежение, но отхвърли версиите, че бил обран домът на вътрешния министър.
Камерите са техническо средство за наблюдение, разположени са срещу входа на кооперацията и оттам минават много хора, посочи Димитров. Според него възможно е да има пропуск при разчитането на сигнала от камерите и именно затова е назначена вътрешната проверка. И случайни хора могат да достигнат до камерите, но да не омаловажаваме проблема - така ръководителят на службата коментира догадките, че случаят е не толкова заплаха, колкото демонстрация срещу министъра.
Системата за наблюдение е такава, че не може веднага да се установи посегателството върху камерите, но ако има пропуск в наблюдението на сигналите, ще знаем, че по оперативен път е можело да се реагира по-бързо, каза началникът на НСО. dir.bg
 


Сходни връзки

Откраднали камери пред дома на Румен Петков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди