изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:40 EEST
Крадци на тръби застреляха екоинспектор    
Ред и сигурност51-годишен екоинспектор в община Долни Дъбник е бил убит при изпълнение на служебните си задължения в полето край града от крадци на PVC-тръби.

До момента не е заловен извършителят на престъплението, съобщи БТА, като се позовава на полицията и прокуратурата в Плевен.
Убийството е станало около 9 часа. Инспекторът Петър Петров и негов колега, със служебен джип, извършвали оглед на земеделски земи. Те забелязали хора, които вадели водопроводни съоръжения на фирмата "Напоителни системи". Неочаквано крадците стреляли по инспекторите с ловна пушка.
Куршум преминал през дясното странично стъкло на колата и улучил Петров в гърдите. Колегата му, който шофирал, не е ранен. Той успял да потегли с автомобила към поликлиниката, но простреляният починал.
Според жители на Долни Дъбник често крадци, предимно от ромски произход, вадят пластмасовите тръби по полето и ги предават в пунктове за вторични суровини.
dir.bg
 


Сходни връзки

Крадци на тръби застреляха екоинспектор | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди