изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:19 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 13 МАРТ


ОВЕН - Уверени сте в себе си и всичко онова, с което се занимавате. Това е предпоставка за успех, който предстои. Започва силен период за вас. Многото ви ангажименти няма да ви откажат, напротив.

ТЕЛЕЦ - В размисли за живота ви и другите в него ще премине по-голямата част от деня ви. Търсите хармония във всичко, но за съжаление трудно ви се отдава да се помирите с несъвършенствата.

БЛИЗНАЦИ - Доста неща за вършене са ви се натрупали през седмицата. Потърсете си помощници, не се нагърбвайте с всичко сами. Не се претоварвайте с излишни дейности, дайте си и малко почивка.

РАК - Ограничете физическото натоварване, наблегнете на интелектуалното. Днес е идеален ден да наваксате пропуснатото. Добре е да отделите този ден за децата си, позабавлявайте се с тях.

ЛЪВ - Вдъхновени от любовта на човека, когото обичате, ще работите и ще надхвърлите собствените си очаквания. Събитията ще се случват, за да ви обогатят с впечатления, да ви направят можещи.

ДЕВА - Запазете доброто си отношение към света и ще получите в замяна ускорено придвижване към целта си. Старанието ви да улесните живота на близък човек ще ви направи лоша услуга.

ВЕЗНИ - Не пренебрегвайте вътрешните си потребности, за да живеете пълноценно. Работата ще ви привлича с възможността да повишите благосъстоянието си и не преследвате други цели.

СКОРПИОН - Отношенията ви с партньора не ви създават главоболия, въпреки, че понякога се чувствате отегчени. Постигнатото до тук не е основание да се държите надменно с неравностойните на вас.

СТРЕЛЕЦ - Доброто ви настроение ще ви помогне без затруднения да решите елегантно притесняващ ви проблем. Приятелите ви също ще се включат в мероприятията, които предвиждате за днес.

КОЗИРОГ - Отнесете се с доверие към човека до себе си, заедно обмисляйте и планирайте бъдещите си ходове. Сред възможностите изберете най-перспективната и  работете по нея.

ВОДОЛЕЙ - Ден по-скоро за практични занимания, макар че ще ви се иска да се позабавлявате. Дори да успеете да съберете компания, повечето хора ще се оплакват и ще ви развалят настроението.

РИБИ - Дори и да нямате огромно желание, все ще има за какво да се захванете в къщи. Най-добре ще постъпите, ако отрано планирате една семейна екскурзия или друго забавление.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди