изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:52 EET
“ДОБРИЧ” - С 15 ЩАНГИСТИ В АСЕНОВГРАД    
СпортОтборът по вдигане на тежести “Добрич” ще участва в четири възрастови групи на предстоящия от 15 до 21 март първи кръг на държавния личен и отборен шампионат.

Домакин на състезанието ще бъде Асеновград. Първи ще определят победителите децата, където миналата година титлата стана притежание именно на възпитаниците на Жанета Георгиева. Според треньорката, тази година ще им бъде трудно да повторят успеха си, тъй като в първия кръг няма да участват с пълен отбор, а след това трудно биха достигнали до първото място. Сега ще вдигат 6 деца. Толкова ще бъдат и тежкоатлетите при юношите, където ще участва кадетът Светослав Юлиянов. 1 девойка и двамата мъже Айдън Яшар и Анани Ташев допълват групата за надпреварата в южния град.

Бившият състезател на отбора Митко Петров ще защитава цветовете на “Марица Олимп”.

Преди шампионата в Асеновград Анани Ташев ще има състезание в Австрия, а след първия кръг на родното ни първенство на него и на Светослав Юлиянов им предстои турнир в Хърватска. 

НДТ

 


Сходни връзки

“ДОБРИЧ” - С 15 ЩАНГИСТИ В АСЕНОВГРАД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди