изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:00 EEST
СЪДЪТ РАЗРЕШИ ЕКСТРАДАЦИЯ НА НАШ СВОДНИК ВЪВ ФРАНЦИЯ    
НовиниДобричлията Шабан Ахмед да бъде екстрадиран във Франция, след като излежи наложена му от Районния съд в Добрич присъда от три години затвор за превеждане през граница лица с цел да бъдат ползвани за развратни действия.

Това реши Окръжният съд в Добрич. След като изтърпи тригодишната си присъда у нас, Ахмед ще бъде изпратен във Франция, където е осъден да търка нара 4 години. По време на делото 35-годишният Ахмед се отказал от даденото по-рано от него съгласие за доброволното предаване на френските власти. Защитата му поискала екстрадацията да бъде отказана заради влязлата в сила присъда на българския съд. Адвокатът му поискал още да се направи акумулация на присъдите на френския и българския съд и по този начин сводникът да  изтърпи само по-тежкото наказание.
Добричкият окръжен съд обаче е удовлетворил искането на държавното обвинение, да бъде допусната екстрадация. След това присъдата на Районния съд бе преведена в изпълнение и Ахмед - транспортиран в затвора в Белене.
 


Сходни връзки

СЪДЪТ РАЗРЕШИ ЕКСТРАДАЦИЯ НА НАШ СВОДНИК ВЪВ ФРАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди