изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:43 EET
С ПРОГРАМА "ВИТАЛ" АЛБЕНА ПРИВЛИЧА ТУРИСТИ    
НовиниПрограма "Витал" - Училище за здраве! е продуктът, който започва да привлича туристи в курорта Албена още със старта на новия сезон днес. Утре се очаква в хотел "Добруджа" да  пристигнат първите гости, които ще се възползват от програмата.

Нейният основен акцент е обучение по правилно здравословно хранене, нормализиране на теглото, раздвижване и подобряване на здравето. 10-дневният курс има за задача да научи участниците в програмата как да живеят разумно и природосъобразно, както и да им помогне да добият нови здравословни навици и да се освободят от стреса, за да подобрят жизнения си тонус.
Програмата е уникална по своята същност и съчетава комплекс от индивидуални и групови процедури с доказан ефект в борбата с излишните килограми, без излишно натоварване или гладуване. Менюто е вкусно и разнообразно и включва широк спектър от здравословни ястия при диетична кулинарна обработка. Двигателният режим е също перфектно разработен със занимания по лечебна и подводна гимнастика, фитнес, теренно лечение, плуване, танци, провеждани под грижите и вниманието на екип от опитни професионалисти - физиотерапевти и рехабилитатори.
Пакетът включва 11 нощувки в хотел "Добруджа", 10 процедурни дни с индивидуални и групови процедури в SPA центъра в хотел "Добруджа" и диетично хранене - три пъти на ден в ресторанта на хотела. Той осигурява висока двигателна активност, балансирано нискокалорично хранене, моделиране на фигурата, изследвания и диагностика, индивидуален подход към всеки, в зависимост от здравословното състояние, физиологичен капацитет и потребности, ежедневна антицелулитна терапия с Bodyformer, мануален масаж на проблемните зони, подводен масаж, прегледи - физиотерапевт и кардиолог, изследване на композицията на тялото, антропометрични данни и лабораторни изследвания.

 


Сходни връзки

С ПРОГРАМА "ВИТАЛ" АЛБЕНА ПРИВЛИЧА ТУРИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди