изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:05 EEST
КАДЕТИТЕ СЕ ЦЕЛЯТ В ТИТЛАТА    
СпортОтборът по вдигане на тежести “Добруджа” ще се представи във всички възрастови групи на започващия в събота първи кръг на държавния личен и отборен шампионат в Асеновград, обяви треньорът Стефан Цончев.

Тази година кадетите имат потенциал да спечелят титлата. Един от основните състезатели в тази възрастова група Митьо Киков, който вдига при най-тежките е получил контузия преди състезанието. Сега клубът ще се опита да компенсира отсъствието му с друг щангист, но ще бъде трудно да се преследва първото място в отборното. Титлата ще бъде цел №1 във финалния втори кръг.

Първи своите резултати ще сверят децата, които започват утре. Двама имат възможност да влязат в тройката в своите категории. Това са Тодор Валентинов и Николай Николов. Юндер Бейтула ще бъде без конкуренция в кат. до 62 кг при кадетите, където в тройката са се прицелили Димитър Иванов в кат. до 69 кг и Дейвис Панчев при 85-килограмовите. Националът Йовчо Георгиев ще спори при юношите. Той се завръща след тежко боледуване и не се намира в добра спортна форма, но може да се нареди сред първите. При мъжете амбициите на “Добруджа” за призови места са свързани със Светлин Иванов в кат. до 69 кг и Тодор Лечев при 77-килограмовите. Състезателите ще се отправят днес за южния град заедно с треньорите си Стефан Цончев и Тодор Кирчев.

НДТ

 


Сходни връзки

КАДЕТИТЕ СЕ ЦЕЛЯТ В ТИТЛАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди