изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:45 EEST
КАЛИАКРА 2007 ЗАВЪРШИ ПЪРВИ В ПОДГРУПАТА СИ    
Спорт

Калиакра 2007 победи с 3:1 (23:25, 25:16, 25:16, 25:13) гейма Арда (Кърджали) в предпоследния кръг на НВЛ  за мъже и застана начело на крайното класирането във втората седмица. В последния кръг и двата отбора ще почиват, затова никой не е в състояние да измести каварненци от върха.



Домакините позволиха на Арда да спечели само първия гейм след по-слаба игра при посрещането на топката. След това състезателите на Румен Георгиев се мобилизираха и за по-малко от час с голяма разлика победиха в оставащите три гейма директния си съперник за първото място.

     “Мислехме, че ще се справим по-лесно с гостите от Кърджали. Сами си направихме тежък първия гейм, но когато се стегнахме, се видя, че сме с една класа над тях”, каза треньорът на Калиакра 2007.

    “Това е голям успех. Аз благодаря на цялата общественост, на кмета на Каварна, който ни помогна в труден момент да преодолеем всички негативи в началото на първенството, за да се поздравим с днешния успех”, отбеляза Румен Георгиев.

    Според правилника на федерацията Калиакра 2007 ще играе плейофи за влизане в първата осмица на НВЛ с втория от Суперлигата, а Арда с първия в класирането. 

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА 2007 ЗАВЪРШИ ПЪРВИ В ПОДГРУПАТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди