изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:24 EEST
130 ФИРМИ ЩЕ НАЕМАТ СТУДЕНТИ И АБСОЛВЕНТИ ЗА СВОИТЕ СТАЖАНТСКИ ПРОГРАМИ    
НовиниПрез изминалите години общо около 70 000 млади хора от цялата страна посетиха форума за студентски стаж и кариера. Тази година най-търсени са ИТ специалисти и кадри в сферата на услугите, информират от областна управа.

Тази година инициативата ще се проведе за 7-и път, като до момента над 130 компании и фирми са потвърдили участието си. В рамките на кампанията те ще наемат студенти и абсолвенти. Темата е "Кариери 2008 - Добра кариера, Добър живот". Форумът се организира от "ДжобТайгър" и МДААР, с традиционната подкрепа на "Нестле България" АД. Резултатите от миналите издания на Форума за студентски стаж и кариера показват, че все повече работодатели са готови да дадат шанс за развитие на младите хора в България. От старта на инициативата през 2000 година до сега над 70 000 студенти и млади специалисти от цялата страна са посетили Форума.
В проявата са поканени студенти от всички висши учебни заведения от София и страната. По време на срещите студентите получават полезни съвети за по-добро представяне - препоръки при съставянето на автобиография и мотивационно писмо, съвети за поведение по време на интервю, както и информация за предлаганите позиции по време на Форума. Във Варна Форумът ще се проведе на 24 март. Генералният спонсор "Нестле България" АД ще включи студенти и абсолвенти от цялата страна  в стажантската си програма. 20 младежи от всички специалности и университети ще могат да кандидатстват за стаж в "Нестле България" АД и ще имат възможност да започнат професионалното си развитие с тримесечен стаж в компанията. В сайта на "ДжобТайгър" (www.JobTiger.bg) може да бъде намерена подробна информация за условията за участие в събитието, списък на участващите фирми и организации, както и обявените от тях позиции и стажантски програми. Допълнителна информация може да получите и от екипа на "ДжобТайгър" (тел.: 02/ 491 80 20/21/23 и e-mail office@jobtiger.bg).
 


Сходни връзки

130 ФИРМИ ЩЕ НАЕМАТ СТУДЕНТИ И АБСОЛВЕНТИ ЗА СВОИТЕ СТАЖАНТСКИ ПРОГРАМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди