изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:31 EEST
Представят ДНК експертизите на жертвите от влака София - Кардам    
Новини В плевенската прокуратура започна срещата между роднините на загиналите при пожара във влака София – Кардам девет души. Очаква се на срещата, която е по инициатива на прокуратурата, на близките да бъдат разяснени процесуалните им права.

Роднините на загиналите при пожара във влака ще решат дали да предявят искове и срещу кого, това зависи единствено и само от тях, каза наблюдаващият случая прокурор Валери Мирчев. На срещата ще бъдат дадени повече данни за загиналите, това, което касае идентификацията и ДНК експертизите.

Ако близките имат все още съмнения за самоличността на жертвите, ще се постаем на тази среща да ги разсеем, увери прокурор Мирчев. Той беше категоричен, че за прокуратурата данните от химическите изследвания, ДНК експертизите и тези за идентификацията на телата изключват съмнения. Искаме да уверим хората, че по случая се работи непрестанно и се прави всичко възможно за най-бързо изясняване, допълни Валери Мирчев.

dariknews.bg

 


Сходни връзки

Представят ДНК експертизите на жертвите от влака София - Кардам | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди