изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:35 EEST
ЕВРОДЕПУТАТЪТ ИЛИЯНА ЙОТОВА ОТКРИ ИНФО-ЦЕНТЪР В ДОБРИЧ    
Политика

Депутатът в Европейския парламент Илияна Йотова откри свой информационен офис в Добрич, който се помещава в хотел "Добруджа". Той ще работи всеки  делничен ден от 9 до 17 часа. Постоянен асистент в него ще бъде Цвети Радева.



Илияна Йотова  заяви, че предвижда  своя  петъчна приемна  в Добрич поне веднъж в месеца. Това е вторият такъв център в страната, който ще обслужва целия Североизточен регион. Той ще предоставя прозрачна и достоверна информация как обикновените предприемачи да усвоят средствата от Европа.

„Най-важната ни задача през следващите години е усвояването на средствата от европейските фондове . Места като този офис ще дават необходимата информация как могат да се ползват тези пари, така че те действително да стигнат до българския гражданин” - каза Илияна Йотова.

Центърът ще дава информация и за бъдещите стъпки на страната ни по предстоящи ратификации, например  на Лисабонския договор.

След официалното откриване И. Йотова, съвместно с "Буллброкерс" ЕООД, организира информационен семинар. Той бе на тема "Ролята и значението на структурните фондове на ЕС и тяхното усвояване в България". НДТ

 

 


Сходни връзки

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ИЛИЯНА ЙОТОВА ОТКРИ ИНФО-ЦЕНТЪР В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди