изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:51 EEST
НОТАРИУСИТЕ ДАРИХА НОВ АВТОМОБИЛ ЗА ДОМА В КРУШАРИ    
ОбществоЗа десета поред година Камарата на нотариусите в България ще подпомогне Дома за деца и младежи с умствена изостаналост в Крушари, научи НДТ.

Днес нотариус Юлиян Димитров ще връчи ключовете на чисто нов микробус "Форд Транзит" на директора на дома пред сградата на Съдебната палата в Добрич. Пред журналисти нотариус Димитров разказа, че микробусът, който е 12-местен, е пригоден и за инвалидни колички. Возилото е на стойност 8500 лв., закупен е със средствата, събрани от коледния благотворителен бал на Камарата на нотариусите у нас, който се провел в НДК за 10-а поредна година. Димитров уточни, че нотариусите са събрали 7800 лв., като решението е било да се купи линейка или специализирано транспортно средство. Разликата в цената е била допълнително събрана от нотариусите в страната. Камарата на нотариусите в България подпомага вече 10 години дома в Крушари, като за този период от време са били събрани на благотворителни балове общо 50 хил. лв. В най-тежките години със средствата са били купувани храни и медикаменти за децата. В момента в дома в Крушари се отглеждат 108 деца на възраст от 3 до 18 години.
 


Сходни връзки

НОТАРИУСИТЕ ДАРИХА НОВ АВТОМОБИЛ ЗА ДОМА В КРУШАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди