изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:15 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностСЛЕД проведени оперативно-издирвателни мероприятия, организирани от  служители на РПУ-Тервел, са установени и задържани трима мъже с инициали Н. М. /37 г./, С. Н. /18 г./ и Г. Р. /45 г./ от Тервел и с. Безмер.

 В нощта на 8 срещу 9 март те  проникнали на територията на фирма в града и са извършили кражба на около 1000 метра проводници. При осъществяването на престъпното деяние лицата са използвали моторно превозно средство.Работата на полицията по изясняването на обстоятелствата около престъпното деяние продължава. На 37-годишния Н. М. е наложена мярка за неотклонение "Задържане под стража". Образувано е досъдебно производство.
47-ГОДИШЕН жител на село Жегларци, обявен за общодържавно издирване, е установен от органите на реда. Той бил търсен във връзка с искане на Районния съд в Силистра.
ЗА СРОК  от 24 часа е задържан 32-годишен водач на микробус от с. Смолница, спипан да управлява пиян. Той бил спрян за проверка през уикенда на територята на община Балчик от служители на РПУ-Албена. Цифровият дисплей на техническото средство, с което е изпробван, отчел 2.33 промила алкохол. По надлежния ред му е взета кръвна проба. НДТ

 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди