изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:54 EEST
БЛАГОДАРЯ НА МЛАДЕН МАТЕЕВ - ЗА ШАНСА, КОЙТО ДАВА НА ДЪЩЕРЯ МИ!    
ОбществоЗа първи път от година и половина вчера Стела Богданова от Добрич плака от радост. За първи път от година и половина вчера у майката се върна надеждата - че има добри хора, че доброто ще спаси детето й.

 Става дума за младата жена, за която ви разказахме в предния си брой. Както НДТ писа, дъщеря й Александра Маркова страда от ДЦП и семейството й трябваше за пореден месец да я лиши от лечение в специализирана клиника в София заради финансовия колапс, в който е изпаднало. На апела за помощ, който Стела отправи от страниците на вестника ни, откликна президентът на фирма "Изида" Младен Матеев, който е и общински съветник от ГЕРБ и е в областното ръководство на партията. Той ще дари по 700 лева през следващите три месеца за пълноценното лечение и нужните рехабилитации за Алекс.
"Не вярвах, че има толкова добри хора...", едва успя да изрече Стела, когато й съобщихме за щедрото дарение на Младен Матеев. "Никой не може да си представи какъв невероятен шанс дава господина за Алекс - да продължим напред в борбата с коварното заболяване". Прегръщайки малкото си момиченце тя трудно намираше думи да благодари през сълзи - на човека с огромно сърце, както самата Стела го нарече. "Дано само добро да му се връща!", бяха част от малкото думи, които успя да каже в този вълнуващ момент.
Припомняме, че президентът на "Изида" е известен и с други свои дарителски жестове - той редовно подпомага различни прояви в Добрич - било то спортни, културни или други, а по празниците радва децата със сладолед.
 Благодарност към Младен Маеев изказва и редакцията на в. "Нова добруджанска трибуна". Изключително сме щастливи, че бизнесменът не остана равнодушен към болката на семейството на Алекс и направи такъв страхотен жест. Надяваме се и други фирми да откликнат и бъдат съпричастни към шансовете на Алекс да оздравее!

Банковата сметка, чрез която можем да дарим за Алекс, е:
IBAN сметка: BG29UNCR70001502098286, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.


 

 


Сходни връзки

БЛАГОДАРЯ НА МЛАДЕН МАТЕЕВ - ЗА ШАНСА, КОЙТО ДАВА НА ДЪЩЕРЯ МИ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.33 секунди