изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:04 EEST
Държавата била на автопилот, а кабинетът за смях    
Политика
Оставам с впечатлението, че държавата е на автопилот. Това заяви Бойко Борисов пред журналисти в отговор на въпрос по повод ареста на зам.-директора на ГДБОП Иван Иванов и действията на правителството по този повод.


Борисов посочи, че проблемите в МВР налагат да се вземат кадрови решения, тъй като те отекват в цялата страна и се губи доверието в институциите, съобщи БТА.
Премиерът трябва най-сетне да излезе и да каже какви действия ще предприеме по повод скандалите в МВР, посочи Борисов. "От това, което аз имам като информация по случая с Иван Иванов, оставам с впечатлението, че това е известно от месеци, знаел го е и Станишев, но защо не е взел мерки", каза Борисов.
Според кмета на София премиерът трябва да помисли над това, че не остана министър, на когото да не е искана оставката. Държавата, според Борисов, влиза в една спирала, в която започва да се губи доверие към нея.
Кметът заяви, че със създаването на ДАНС са иззети част от прамощията на МВР, но никой не е обяснил дали има и друга причина за това.
Предсрочните избори са вече необходимост, според Борисов. Той припомни, че на последния вот на недоверие Сергей Станишев е подредил един бъдещ смешен опозиционен кабинет. "Сега обаче кабинетът на Станишев стана за смях", заяви столичният кмет. Ставащото в държавата и отзвукът му в ЕС са катастрофални за нас, смята Борисов.
"Защо шикалкавеха толкова време за Косово, след като от първия ден е ясно, че ще го признаят", попита столичният кмет и припомни, че ГЕРБ още в първия ден е излязла с декларация относно презнаването на независимоста, въпреки непопулярността на тази мярка. Според Борисов правителството през цялото време "се е крило" зад решения на съвместни комитети, международни форуми, вместо да признае независимостта, както всички останали. "Трябваше ли да се заблуждава обществото толкова време", попита кметът.

dir.bg

 


Сходни връзки

Държавата била на автопилот, а кабинетът за смях | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди