изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:26 EEST
Агенти на ДПС проверяват Чаушев    
Новини
ДПС ще определи няколко души, които да проверят дали информацията, изнесена в медиите за зам.-министъра на външните работи Феим Чаушев, отговаря на истината.


Това каза пред журналисти в парламента зам.-председателят на Народното събрание и депутат от ДПС Юнал Лютфи след заседание на парламентарната група на ДПС, цитиран от БТА. Тази седмица в медиите беше изнесена информация, че Феим Чаушев се е представял с две различни имена в частния си бизнес и на държавна служба и най-вероятно има и два документа за самоличност - лична карта на името на Петър Чаушев и дипломатически паспорт на името на Феим Чаушев.
“Трябва да изключим вариантите на тенденциозност с оглед на оклеветяване на една или друга личност и да стигнем до истината. Едва тогава ДПС ще каже своята позиция“, коментира Лютфи.
В отговор на въпрос дали на заседанието на групата е бил обсъден случаят с Чаушев, той обясни, че депутатите от ДПС са обсъждали основно петъчното заседание на парламента във връзка с ратификацията на договора от Лисабон.
Междувременно главният прокурор Борис Велчев каза, че ако има някакви пропуски в декларацията на зам.-министър Чаушев, Сметната палата е органът, който е компетентен да се занимае с този въпрос. dir.bg
 


Сходни връзки

Агенти на ДПС проверяват Чаушев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди