изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:18 EEST
28-годишен полицай се самоуби в Плевен    
Ред и сигурностПлевен. 28-годишен полицай се самоуби в Плевен. Вчера около 15 часа Багрян Обретенов се е прострелял в дома си със законно притежаван пистолет. Той е починал по-късно в университетската болница в града.

Самоубийството е станало след семеен скандал. Мъжът е оставил предсмъртно писмо, каза прокурорът от Окръжната прокуратура Искра Ганева. От началото в Плевен има три самоубийства и един опит за слагане край на живот, които категорично показват, че въпреки провежданите предварителни тестове при подбора на кадрите за МВР има проблеми с психическата им издръжливост, коментира прокурор Ганева.
Информацията е на БНР

Агенция "Фокус" припомня:
Самоубиства на служители на МВР в Плевен

25 януари 2008 г.
47-годишният полицай Симеон Йорданов от II РПУ в Плевен, се самоубива с личния си пистолет в жилище, в плевенския квартал “Сторгозия”. След изстрела, Йорданов е откаран от спешен екип в местната болница, където почива, часове след направената му животоспасяваща операция.

27 януари 2008 г.
Служителят на II РПУ – Плевен Калоян Бонев, е намерен в дома си с огнестрелна рана в областта на сърцето. Сигналът е подаден от съпругата му. Установено е, че 38-годишният мъж се е самоубил с личното си оръжие. Бонев е служител с 13 годишен стаж в системата на МВР, в сектор “Криминална полиция”.

23 септември 2005 г.
Главен сержант с инициали С. В. от гр. Плевен се самоубива в дома си. Той е младши автоконтрольор във II РПУ - Плевен с десет годишен стаж като полицай. Предишната вечер той е вечерял в ресторант със съпругата си и приятелско семейство. Инцидентът е става след като се е прибира в дома си. Полицаят се прострелва с личното си оръжие и умира по-късно в Спешна помощ.

11 април 2002 г.
42-годишният полицай Емил Йорданов, служител е II РПУ в Плевен, се прострелва със служебния си пистолет "Макаров" пред продавачка в магазин за дрехи втора употреба. Полицаят е откаран в местната болница, къде по-късно умира. Според живущи в съседната сграда, служителят на МВР е имал лични отношения с жената. Лабилната му психика и несподелени чувства са най-вероятната причина за самоубийството.

Самоубиха се двама полицаи от едно РПУ в Плевен

 


Сходни връзки

28-годишен полицай се самоуби в Плевен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди