изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:31 EEST
ОТПУСКАТ СТИПЕНДИИ НА СТУДЕНТИ-РОМИ    
ОбразованиеОт областна администрация Добрич съобщиха, че стипендиантската програма РМУСП /Roma Memorial University Scholarships/ на Ромския образователен фонд отпуска стипендии за студенти от ромски произход.

Да кандидатстват за образователна стипендия имат право студенти-роми от някоя от следните държави - България, Босна и Херцеговина, Македония, Румъния, Словакия, Сърбия, Турция, Унгария, Хърватска, Чехия и Черна Гора. От областна управа добавят още, че годишно се предоставят повече от 700 стипендии за студенти в областта на социалните, техническите и природните науки. Стипендиите се отпускат за една учебна година. Кандидатите за стипендия трябва да отговарят на няколко определени условия. Крайният срок за подаване на документи е до 15 април. Повече информация, заинтересованите могат да получат на телефон 655 418, от Кемал Асан - младши експерт в отдел "Регионално развитие и административен контрол" в областна администрация Добрич.
 


Сходни връзки

ОТПУСКАТ СТИПЕНДИИ НА СТУДЕНТИ-РОМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди