изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:22 EEST
ХВЪРЛЯТ СЛЯП ЖРЕБИЙ ЗА “КАЛИАКРА 2007”    
СпортСляп жребий ще бъде хвърлен на осемте отбора, които ще участват в турнира за купата на България, обяви за НДТ шефът на варненския клуб “Черно море БАСК” и на националната волейболна лига Красимир Илиев.

“Националната волейболна лига реши в турнира за купата на България да играят осемте отбора, т.е. първите шест от Суперлигата плюс първите два от крайното класиране на втората седмица. За осемте отбора ще има сляп жребии, кой с когото се падне, а не дирижиран. Може да се случи така, че да се паднат два слаби отбора или два силни да се срещнат. Играе се по един мач на турнирен принцип. Сляп жребий ще има и когато останат 4 отбора”, разясни  регламента Илиев.

Турнирът ще се играе от 26 до 30 април и най-вероятно ще бъде в Габрово. Припомняме ви, че право да участва в ТОП 8 доби и новакът в елита “Калиакра 2007”, който под ръководството на Румен Георгиев и финансовата подкрепа на кмета на черноморския град Цонко Цонев, успя да запише златна страница в история на волейбола в Каварна и да поднесе доста радостни мигове на местните любители на спорта.

“Калиакра 2007” продължава и в държавния шампионат, където на четвъртфиналите ще се срещнат първите 6 отбора от Суперлигата и най-добрите два от втората седмица. Каварненци ще срещнат втория в елита. На четвъртфиналите съставите ще играят до 2 победи от 3 мача. Срещите ще бъдат на 27 март, 1 и 4 април. Полуфиналите и финалът ще бъде до 3 победи от 5 срещи.

 


Сходни връзки

ХВЪРЛЯТ СЛЯП ЖРЕБИЙ ЗА “КАЛИАКРА 2007” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди