изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:38 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ БЕЗРАБОТИЦАТА И ГЛАДЪТ ПРИНУДИЛИ МАЙКАТА ДА УМЪРТВИ БЕБЕТО СИ    
ЛюбопитноБезпаричието принудило майката да захвърли живо в контейнера за смет новороденото си момиченце, научи вчера НДТ от полицията. В Добрич 24-годишната Гюлджихан Мустафова живеела заедно със съпруга си и трите си деца на възраст между 2 и 7 години, в близост до автогарата в града. След като забременяла за четвърти път, тя не се регистрирала като бременна в здравно заведение и родила без лекарска помощ във временния си дом в Добрич и в отсъствието на мъжа си. Предварително решила детето да не живее, заради липсата на средства и поради това, че съпругът й не работел. Според полицията, най-вероятно ще бъде съдена за умишлено убийство.

ЗА КАЛПАВА ИГРА - ГЛОБА ОТ ПО 200 МАРКИ

От вицепрезидента на ФК "Добруджа" Живко Жечев разбрахме, че футболистите на тима са глобени с по 200 хил. лв. заради слабата си и бездушна игра в срещата с "Левски". "Някои футболисти продадоха мача. В края на шампионата ще се разделим с тях. Не може голобради момчета да имат годишен доход от 50 млн. лв. и това да им го осигурявам аз и ръководството на клуба, а те да се подиграват с феновете" - каза вицепрезидентът.
НДТ - 20 март 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ БЕЗРАБОТИЦАТА И ГЛАДЪТ ПРИНУДИЛИ МАЙКАТА ДА УМЪРТВИ БЕБЕТО СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди