изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:11 EEST
ВАНЯ КИРОВА БЛЕСТИ НА КОНТРОЛНО НА НАЦИОНАЛНИЯ ТИМ    
НовиниНовото златно момиче на България в родната ни художествена гимнастика – Ваня Кирова, изигра по блестящ начин съчетанията си на контролното състезание на националния тим, което се проведе в столичната зала “Раковски”.

Федерацията най-накрая реално оцени възможностите на състезателката на “Илиана - Е.ОН” и й даде шанс да представя страната ни на силен международен турнир. Той ще се проведе в Каламата (Гърция) в началото на април. На килима в южната ни съседка ще излезе и Моника Минчева от клуб “Академик”. 

Своите композиции в контролното състезание представиха титулярките Симона Пейчева и Елизабет Паисиева, които по време на своята спортна кариера дадоха всичко от себе си, но не успяха да върнат златните години в българската художествена гимнастика.

Пейчева и Паисиева, както и ансамбълът за жени, ще участват в първото състезание от сезона на Световната купа по художествена гимнастика, което ще се проведе в украинската столица Киев от 21 до 23 март.

На добричлийката Ваня Кирова й предстоят турнири в Унгария и Египет през април. Тя изпрати 2007 година с първи места в Грац (Австрия) и Стара Загора. Стана втора в Египет, но обра златните отличия в шампионата на отделните уреди. НДТ

 

 


Сходни връзки

ВАНЯ КИРОВА БЛЕСТИ НА КОНТРОЛНО НА НАЦИОНАЛНИЯ ТИМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди