изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:45 EEST
МЛАДЕЖКИ ДОМ - ОТНОВО С НАГРАДИ    
ОбществоТалантливи възпитаници на младежки дом "Захари Стоянов" в Добрич отново спечелиха награди от национално състезание. Това са момичетата и момчетата от хип-хоп формация "NNS CREW" към младежки дом "Захари Стоянов" в Добрич с танцуващ ръководител Миглена Евгениева.

През уикенда те са участвали в квалификацията "Ритъмът на сърцето ми" в София, в която са определени танцьорите, които ще продължат в националната надпревара в началото на април. Всички изпълнители на "NNS CREW" продължават напред.
Добричката хип-хоп формация се е представила с три дуета, както и в категориите "Малка група над 16 години" и "Формация над 16 години". Дуетът Диляна и Лазарина са спечелили трето място и бронзовите медали, а дуетът Йолита и Елмира са класирани четвърти. Формацията е станала втора и е грабнала сребърните медали. Целият отбор на "NNS CREW е удостоен с купата на Българската спортна танцова федерация за цялостното си представяне. Ръководителят отличи дуета Десислава и Едис, за когото това е първо състезание.
Напрежението беше голямо, имаше участници от цялата страна, разкази Миглена Евгениева. Тя сподели мнението си, че добрите отбори не са били оценени подобаващо. Ръководителят на "NNS CREW" изказва благодарност на младежки дом "Захари Стоянов", от където е осигурен транспортът на талантливите танцьори, и на фирмите - "Фарин" и "Фолиатр" - помогнали за дрехите им. НДТ

 

 


Сходни връзки

МЛАДЕЖКИ ДОМ - ОТНОВО С НАГРАДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди