изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:01 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 21 МАРТ



ОВЕН - Не гледайте на случващото се откъм тревожната му страна, всичко е преодолимо, стига да имате желание за промяна. Можете да се справите безпроблемно и без да изпадате в паника.

ТЕЛЕЦ - Не причинявайте страдания на партньора си, като го ограничавате в свободата му, желаейки да бъде само ваш. Покажете му доверието си и ще го задържите за дълго при себе си.

БЛИЗНАЦИ - Във връзка с професионална задача ще постигнато взаимно съгласие и повече доверие с колегите, което ще се отрази положително и на работата ви. Ще впечатлявате околните.

РАК - Ще ви е нужна повече подготовка при взимане на решения, няма да се водите от интуицията или чужди съвети. Вие знаете как да постъпите, но си давайте сметка за впечатлението, което оставяте.

ЛЪВ - Започнете деня с една гореща вана и ще се чувствате свежи през целия ден и трудно някой ще успее да ви ядоса. Мнозина са настроени за почивка и приятни емоции, които ще изживеят точно днес.

ДЕВА - Днес ще ви се иска да прекарате деня извън душната атмосфера на четирите стени. Идеята ви е повече от добра, защото от доста дълго време се чувствате изморени и има от какво.

ВЕЗНИ - С проявеното от вас разбиране и старание да сте полезни на околните ще се справите по-бързо с деликатен проблем. Приятна изненада от скъп на сърцето ви човек ще направи деня ви особено вълнуващ.

СКОРПИОН - Решени сте да промените живота си и като начало ще изхвърлите тревожните си мисли. Предпочитаната от вас работата няма да смути спокойствието ви и ще положите усилия.

СТРЕЛЕЦ - Вникнете във вътрешните си потребности и направете нещо за себе си. Не се плашете, ако това изисква да промените стереотипа си на живот. Всяко усилие в тази посока ще ви се отрази положително.

КОЗИРОГ - Последователни сте в работата и в мисленето си, за това и ви се отдава бързо да постигате намеренията си. В семейството проблемите намират решение и това се отразява добре на всички ви.

ВОДОЛЕЙ - Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си.

РИБИ - Нещо ще се случи и то ще провокира пъргавата ви мисъл и реакции. Не правете нищо, което може да ви компрометира, запазете името си чисто и занапред да сте доволни от свършеното днес.

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

Какъв си според календара на маите

Как правят секс различните зодии?

Кои зодии са най-лошите шофьори?


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди