изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:05 EEST
Сензационен запис на трънския убиец    
Новини
БНТ излъчи сензационен запис с гласа на убиеца от Трън Асен Илиев. В него той заплашва, че ще убие Клара, ако тя не каже истината.


При стрелбата в центъра на Трън миналата седмица Асен Илиев уби друго момиче от дома за деца – 15-годишната Лили, и рани Клара и Емил. В четвъртък двете пострадали деца бяха изписани от пернишката болница.
Ранената Клара всъщност е била мишената на 67-годишния Асен Илиев. Потвърждава го запис от GSM, който синът на Асен е получил в деня на погребението от приятел на баща му. Иво Илиев твърди, че разпознава гласа на Асен Ето и какво се чува на записа:
Асен: Клара не каже ли истината, загива.
Приятел: Как? Асен: Ей така - наистина загива.
Приятел: Как ще убиеш Клара заради некаква?
Асен: Не ти казвам за убиване. Аз ти казвам загива Клара, ако не каже истината. Разбери ме правилно, правилно ме разбери. Клара, два-три дена, ако не каже... име Клара загива.
Приятел: Гледай, Асене, моля те нещо да не направиш некоя глупост! Няма смисъл, разбираш ли ме, може да ти датат само условна присъда?! Асен: Не ми говори за условни присъди... до два-три дена Клара не си ли каже истината, Клара загива!! Приятел: Ама това са крайности...
Според Иво Илиев записът е автентичен и е направен случайно на 27 август миналата година. В деня на убийството, от пернишката полиция съобщиха, че именно през август е получена информация срещу Асен Илиев за изнасилване на дете от дома в Трън. В последствие дознанието е преквалифицирано като блудство и предадено в Районната прокуратура в града. Иво Илиев твърди, че баща му е бил изнудван от Клара.
На въпроса дали е искала пари от Асен, Клара отказва да отговори. Версията за изнудване не изключва и братовчедката на Клара. Тя също е израснала в дома в Трън. Години наред се опитвала да предпази Клара от опасностите на улицата и от Асен.
Сензационния запис с гласа на Асен Илиев БНТ ще предаде на полицията. От там изказаха благодарност на медията, тъй като те не са знаели за този запис.
Вчера Клара бе отведена на непознато за нея място, далеч от досегашния й дом в Трън. Тя е настанена в кризисен център. От болницата я взеха социални работници. Другото ранено дете - Емил, пък се завърна в Трън.
dir.bg
 


Сходни връзки

Сензационен запис на трънския убиец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди