изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:54 EEST
Издирват грабителите на 4 кг злато    
Ред и сигурност
Полицията в София издирва тримата въоръжени мъже, които в събота около 18.30 ч. обраха златарския магазин на бул. “Ломско шосе“, близо до автогара “Връбница“.


При обира нападателите задигнаха над 4 килограма злато и оборота на магазина от 3000 лева. Издирването на мъжете е продължило през цялата нощ, предаде Дарик. Няколко часа след обира полицаи издирваха колата, с която тримата мъже са избягали – сиво БМВ, в района на столичния квартал “Младост“ 4.
Обирът бе извършен от трима въоръжени с автоматично оръжие. При обира е откраднато злато за над 130 хиляди лева. И двата паникбутона в магазина са били активирани от продавачките, но хора на фирмата, охраняваща обекта, са дошли дори след полицията, съобщиха от МВР. Дарик научи, че полицията в столицата работи по 4 версии за грабежа. dir.bg
 
Маскирани с оръжие ограбиха златарско ателие
22 март 2008 / News.dir.bg
Трима обраха бижутериен магазин до автогара "Връбница". Инцидентът станал в събота около 18.30 часа.
Двама от нападателите влезли в магазина въоръжени, отнели близо 3000 лева и 4 кг злато, качили се в кола, в която ги чакал техен съучастник и потеглили в неизвестна посока. Според експерти стойността на откраднатото злато е над 100 000 лева, предаде Дарик.
Крадците са били маскирани, влезли са в златарското ателие, заплашили са с оръжие работещите в него, накарали са ги да легнат на земята по очи, след което са взели дневния оборот и златните бижута по витрините.
Няма пострадали при инцидента.
По случая освен софийската полиция, работят областните полицаи на София и колегите им от Кюстендил, предаде БТА.
 


Сходни връзки

Издирват грабителите на 4 кг злато | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди