изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:17 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 24 МАРТ



ОВЕН - Служебни задачи ще погълнат вниманието ви, но ще се вълнувате и от други събития днес. Сътрудничество, изградено върху взаимни интереси ще постави началото си за някои от вас.

ТЕЛЕЦ - Без грам колебание ще се отнесете достатъчно сериозно към дейностите, от които можете да спечелите. Както не жалите себе си, такова поведение изисквайте и от партньорите си.

БЛИЗНАЦИ - Станете по-общителни и търсете разбирателство с хората от обкръжението си. Ще запазите доброто си настроение и с желание за промяна ще пристъпите към поредното предизвикателство.

РАК - В делово настроение ще започне деня ви и ще пристъпите към решаване на спорни, професионални, бизнес и лични въпроси. Социалните проблеми също доста ще ви занимават.

ЛЪВ - Търговският ви нюх ще ви направи активни и със съвместни усилия ще реализирате изгодна финансова сделка. Здравето ви изисква внимание, което вие твърде често пренебрегвате напоследък.

ДЕВА - Постигнатите споразумения ще създадат условия за нови развития. Финансови придобивки ще ви позволят да се заемете с домашни ремонти или други дейности, подобряващи семейния уют.

ВЕЗНИ - Новости от различен характер ще разнообразят ежедневието ви. С поведението си ще покажете на новите хора в живота си, че на вас може да се разчита и сте готови на сътрудничество.

СКОРПИОН - Приятен за вас човек ще ви спечели за каузата си, но това няма да ви разочарова. С желание ще му помогнете, виждайки в нея добра перспектива за повече хора. Бъдете по-находчиви.

СТРЕЛЕЦ - Мисълта ви ще ви връща към неосъществените намерения. Времето е пред вас, постарайте се да го използвате рационално и щадете нервите си. Не се отказвайте от помощта на близък.

КОЗИРОГ - Обърнете повече внимание на отделните детайли, без да изтъквате предимствата на собственото си мнение. Почивката ще ви помогне да осмислите поведението си напоследък.

ВОДОЛЕЙ - Днес ще се погрижите за собственото си спокойствие, осигурявайки си повече време за размисъл. Има върху какво да мислите - работата, семейството и несвършени задачи.

РИБИ - Благоприятна възможност, която не сте предполагали, че съществува ще се появи и ще насочи развитието на едно събитие в желана посока. Не пропускайте да се възползвате от шанса.

КОИ СА НАЙ-ЛОШИТЕ ЧЕРТИ В ХАРАКТЕРА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Кои са най-изкушаващите жени според зодията

Коя зодия е най-сексапилна, коя е най-вярна, коя е най-коварна. И коя никога не забравяш!

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди